martes, 31 de julio de 2012

Les aventures a l'estudi!!



     Wow!! Ha sigut un poc de temps sense escriure res, no precisament perquè no tingués temps, sinó perquè amb la gravació del EP d'Aigua Llimó he deixat totes les meues energies i imaginació i, després de cada sessió de gravació, escriure no era allò que més em venia en gana.

     
     Així que han sigut unes setmanes ben entretingudes, allí ficats a la NASA (més coneguda com "Sótano Estudios"), tractant de gravar totes les pistes, corregir errors i acceptar els consells que ens oferia el nostre benvolgut Taxa (Gandalf), amb qui estic personalment molt agraït per la normalitat i la relació que s'ha creat mentre estàvem allí dintre ficats.

    És clar que no tot han sigut moments agradables, però les rises i les bromes eren un aspecte predominant en tot moment, i és que allà, tot és un poc més màgic. Hem aprés moltes coses i, sobretot, ens coneixem molt més com a músics, com a grup, i com a persones, sí, com a persones. Pense que el fet d'haver tingut que conviure pràcticament una setmana ens ha fet pensar com som i com són els altres, i les bones sensacions a l'hora de gravar ens han fet més forts com a grup. Per lo menys jo considere que des de la gravació tinc més conciència de grup, o millor dit, de família. 

     Supose que totes aquestes sensacions positives es veuran reflexades al resultat final de la gravació, que si la cosa no canvia, superarà les meues expectatives. És només preguntar-se com va començar tot fa quatre anys, quan erem tres xiquets que feiem coses rares a una cotxera, i ara, et veus allà ficat a un estudi per a gravar el teu primer EP, un tant emocionant! Per fi mereix la pena tant esforç!

     Pròximament us informaré sobre el llançament de l'EP, i si puc també sobre alguna cançó nova que he gravat a ma casa en solitari! Gràcies!

     

No hay comentarios:

Publicar un comentario